Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het stokbrood in de helft en daarna middendoor.
-
Besprenkel het onderste stuk met Luikse siroop.
-
Spoel de appel en wrijf droog. Snij in 4 en verwijder het klokhuis. Snij vervolgens in plakjes.
-
Bak de appelplakjes in een klontje boter en laat afkoelen.
-
Schik de gebakken appelplakjes op het onderste stuk van het stokbrood.
-
Bedek met een mooie snee brie.
-
Leg de rucola erbovenop.
-
Besprenkel met balsamicoazijn.
-
Zet het bovenste stuk stokbrood erop en geniet ervan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven