Vis , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de wortel van de radijsjes en het groen tot op 1 cm van de radijs. Was grondig. Snij elke radijs in 6 plakjes.
-
Breng de rode wijnazijn met de suiker aan de kook. Giet op de radijsjes en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de augurken in fijne blokjes. Meng met de ui.
-
Snij enkele bladeren van de eikenbladsla. Was en zwier droog.
-
Honingmosterdsaus
Mix alle Ingrediënten tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schep de radijsjes uit de pekel en dep droog.
-
Beleg elke sandwich met eikenbladsla en een maatje. Werk af met het augurk- en uienmengsel, de radijsjes en de honingmosterdsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven