Broodje haring

Broodje haring

Allergenen

Vis , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de wortel van de radijsjes en het groen tot op 1 cm van de radijs. Was grondig. Snij elke radijs in 6 plakjes.

  2. Breng de rode wijnazijn met de suiker aan de kook. Giet op de radijsjes en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

  3. Pel de ui en snipper fijn. Snij de augurken in fijne blokjes. Meng met de ui.

  4. Snij enkele bladeren van de eikenbladsla. Was en zwier droog.

  5. Honingmosterdsaus

    Mix alle Ingrediënten tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. Schep de radijsjes uit de pekel en dep droog.

  7. Beleg elke sandwich met eikenbladsla en een maatje. Werk af met het augurk- en uienmengsel, de radijsjes en de honingmosterdsaus.