Broodje gerookte zalm met gepekelde groentjes en mierikswortelmayonaise
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en snij in ringen.
-
Was de radijsjes, verwijder het loof tot op 1 cm van de radijs. Snij elke radijs in 4.
-
Snipper de rode kool fijn.
-
Pekel
Breng het water met de appelazijn, zout, suiker en korianderbollen aan de kook. Meng de rode ui met de radijsjes, de rode kool en de dille. Giet de warme pekel erover. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en zet min. 2 u in de koelkast.
-
Bak de broodjes zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen.
-
Mierikswortelmayonaise
meng de mayonaise met de zure room en mierikswortelpasta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de groenten uit de pekel en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Beleg de broodjes met de mierikswortelmayonaise, wat jonge sla, sneetjes gerookte zalm, gepekelde groentjes en tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven