Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid de falafelmix zoals aangegeven op de verpakking. Roer goed door en laat rusten.
-
Salade
Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Pers de look fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika en snij in blokjes.
-
Hak de chilipeper fijn. Snij de koriander, kunt en bladpeterselie fijn.
-
Pers het sap uit 0.25 citroen. Haal het vruchtvlees met de witte vliesjes uit het andere kwartje van de citroen en hak fijn.
-
Doe het citroensap met de gehakte citroen in een saladekom en voeg de olijfolie toe. Kruid met peper en zout. Schep de rest van de ingrediënten erdoor.
-
Maak balletjes van de falafelmix en bak ze goudbruin in hete frituurolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verwarm de broodjes in de toaster, snij ze open en vul met falafel en salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven