Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het hoedje van de tomaten en haal het vruchtvlees en de pitjes er wat uit. Zet de tomaten in een ovenschotel.
-
Vul de tomaten met de erwtjes.
-
Pel de ui en snij in fijne stukjes. Verdeel over de erwtjes. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de malse kruidenboter met de malse lookboter en doe in een spuitzak.
-
Spuit op elke tomaat een toefje gemengde boter.
-
Zet de hoedjes op de tomaten en zet in de voorverwarmde oven gedurende 25 min.
-
Smelt een klont boter in de pan en bak de krieltjes aan alle kanten mooi bruin.
-
Schroei de brochettes aan beide zijden aan op de barbecue. Zet het deksel op de barbecue en laat verder grillen tot het vlees gaar is.
-
Schik de tomaat met erwtjes, het vlees en de gebakken aardappeltjes op het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven