Brochette van lamsvlees, paprika en abrikoos met kruidendipsaus
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de satéprikkers in water; zo verbranden ze niet tijdens het bakken.
-
Marineer de stukken lamsvlees 15 min in olijfolie met peper, zout en ras el hanout.
-
Haal de steelaanzet en zaadlijsten uit de paprika’s en snij in grove stukken
-
Verdeel de paprika’s, lamsvlees en gedroogde abrikozen over de satéprikkers.
-
Bak de brochettes gaar op de grill of in een pan met wat olijfolie.
-
Kruidendipsaus: haal de zaadjes uit de komkommer en snij in kleine blokjes.
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Snij de munt, bieslook en platte peterselie fijn.
-
Meng de yoghurt met de fijngesneden look, munt, bieslook, peterselie, komkommer en granaatappelpitten. Kruid extra met peper en zout.
-
Serveer de gegrilde lamsbrochettes met de kruidendipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven