Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak het stokbrood af volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij in schijfjes.
-
Borstel de grotchampignons schoon en verwijder het vuile uiteinde.
-
Klop 2 eieren los in een diep bord.
-
Paneer de champignons: haal eerst door de bloem, dan door de eieren en als laatste door het paneermeel.
-
Prik 3 champignons op een satéstok.
-
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
-
Roquefortmayonaise: doe 1 volledig ei en 1 eidooier in een maatbeker. Voeg de mosterd en witte wijnazijn toe. Giet de maïsolie er rustig op.
-
Plaats een staafmixer op de bodem van de maatbeker.
-
Hou de mixer op de bodem en mix tot er een mayonaise ontstaat.
-
Ga rustig naar boven tot de olie volledig is opgenomen.
-
Mix de roquefort en honing erdoor. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Frituur de champignons 2 min in de voorverwarmde friteuse. Draai halfweg om zodat beide zijden mooi bruin bakken. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Serveer met de roquefortmayonaise, het stokbrood en een blaadje peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven