Brochette met appel, pens en Oud Brugge
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kaas in gelijke vierkante blokjes.
-
Snij met behulp van een pomme parisiennelepel 12 appelbolletjes uit de appel.
-
Verwijder het vel van de bloedworst en de pens. Snij de worsten in plakjes van 2 cm dikte.
-
Steek achtereenvolgens een appelbolletje, kaasblokje, witte pens, appelblokje, kaasblokje, bloedworst en appelbolletje op de satéstokjes.
-
Laat kort aanbakken op een hete barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven