noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de broccoli en snij in roosjes.
-
Pel en versnipper de ui. Stoof samen met de broccoliroosjes aan in 1 el olijfolie.
-
Voeg 1 l water en de bouillonblokjes toe.
-
Breng aan de kook en laat ongeveer 10 min koken.
-
Voeg de room toe en mix tot een gladde soep. Kruid met peper en zout.
-
Snij het kapje van de broodjes.
-
Hol 4 broodjes uit.
-
Snij uit 4 kapjes oren.
-
Steek 2 oren met behulp van een prikker op een geheel kapje brood.
-
Maak ogen met de veenbessen en een neus met de pistachenoten.
-
Steek het broodgezichtje vast met een prikker op een hol broodje.
-
Vul het holle broodje met soep.
-
Serveer meteen, zodat de broodjes niet zacht worden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven