Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de broccoli en snij in roosjes. Kook de broccoli al dente in ruim gezouten kokend water met een scheutje olijfolie. Giet ze af, laat uitlekken en afkoelen.
-
Leg de kalfslapjes op een plank en rol ze met een deegroller zo dun mogelijk uit tot heel fijne lapjes.
-
Pluk de basilicumblaadjes en snij fijn.
-
Leg op elk kalfslapje een sneetje Italiaanse ham, 2 zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaasschilfers en een beetje gehakte basilicum. Rol de kalfslapjes strak op en steek vast met 2 tandenstokers.
-
Pel de teentjes look en snij fijn. Snij de groene olijven in fijne plakjes. Ontpit de zwarte olijven en snij in Snij de fetakaas in kleine blokjes.
-
Doe de uitgelekte en afgekoelde broccoliroosjes in een kom. Voeg de fijngesnipperde look, groene en zwarte olijven en stukjes feta toe. Meng alles.
-
Snij de citroenen in 2 en knijp het citroensap uit over de salade. Kruid met peper en zout. Werk af met olijfolie.
-
Giet een scheutje olijfolie in een pan en laat warmen. Bak de kalfslapjes aan alle zijden bruin en gaar. Verwijder de tandenstokers.
-
Serveer een ruime portie broccolisalade op het bord. Schik er 2 kalfslapjes bij. Werk af met enkele blaadjes verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven