Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui en look fijn. Schil de verse gember en rasp fijn tot je 2 el bekomt.
-
Snij de chilipeper met de zaadjes in plakjes.
-
Snij de broccoli met de stelen in stukjes.
-
Verwarm 2 el kokosnootolie in een pot en stoof de uisnippers 5 min.
-
Voeg zout, look, gember en chilipeper toe en laat 2 min verder stoven.
-
Voeg de broccoli toe en kruid met zout. Roerbak enkele min.
-
Overgiet met de groentebouillon en 4 dl kokosmelk. Breng aan de kook. Laat op een laag vuur sudderen tot de broccoli gaar is.
-
Bewerk met de staafmixer.
-
Verdeel de soep over de kommen. Druppel de rest van de kokosmelk erover en werk af met zaden, pitten en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven