Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees in flinterdunne plakjes. Kruid met versgemalen zwarte peper en zout.
-
Pel de look en gember en snipper alles fijn.
-
Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze kort in licht gezouten water.
-
Pel de ui, snij doormidden en snij in flinterdunne plakjes.
-
Meng de sojasaus met de maïzena, suiker, look en gember.
-
Snij de lente-uitjes in fijne, schuine ringetjes.
-
Rooster de sesamzaadjes.
-
Verwarm de wok en voeg 1 el arachideolie toe. Bak, als de olie begint te roken, het vlees goudbruin in porties. Zet opzij.
-
Doe de rest van de olie in de wok en roerbak de uienringen zacht. Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak nog 1 min.
-
Besprenkel met het sojamengsel en voeg het vlees toe. Roerbak 3 min tot de saus iets ingekookt is.
-
Bestrooi met de cashewnoten, sesamzaadjes en lente-ui.
-
Serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven