Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood in 8 dikke sneden.
-
Klop de eieren met de suiker, de melk en het vanille-extract los in een diep bord.
-
Verhit een klontje boter in een braadpan.
-
Leg een snee brood in het eiermengsel. Draai om en dop ook de andere zijde erin.
-
Bak het brood goudbruin en gaar aan beide zijden en herhaal met de overige sneden brood. Hou de gebakken sneden warm in de oven op 180°C, terwijl je de andere bakt.
-
Serveer op voorverwarmde borden en werk af met frambozencoulis, crème anglaise en verse vruchten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven