Gluten , Lactose , Melk , noten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de gecondenseerde melk samen met de boter, chocolade, melk en het vanille-extract. Laat zachtjes koken, onder voortdurend roeren met een houten lepel.
-
Blijf roeren tot het mengsel dikker wordt en van de zijkanten van de pan afvalt.
-
Giet in een vorm met antiaanbaklaag en laat afkoelen. Plaats dan nog minstens 1 uur in de koelkast.
-
Vorm er met de hand kleine balletjes van (ongeveer 40 stuks). Rol deze door de hagelslag.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven