Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boen de sinaasappels schoon en haal er met een zesteur of dunschiller de zeste van.
-
Breng het water aan de kook met enkele druppels oranjebloesemwater naar smaak. Los de suiker erin op. Voeg 2⁄3 van de zeste toe en laat zachtjes meekoken tot siroop.
-
Verkruimel de feta en schep de rest van de zeste erdoor.
-
Snij elk vel brickdeeg in 4 lange repen.
-
Leg een reep deeg verticaal voor je en schep in de onderste hoek een lepeltje vulling.
-
Vouw het deeg om de vulling zodat er een driehoek ontstaat. Vouw op dezelfde manier verder naar boven. Plak het uiteinde vast met een likje losgeklopte eierdooier.
-
Verhit een flinke laag olie in een pot. Frituur de driehoekjes in porties knapperig goudbruin.
-
Laat even uitlekken op keukenpapier en schik ze op een bord.
-
Overgiet met de warme sinaasappelsiroop en laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven