Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de bloem in de kom van de keukenrobot. Maak een kuiltje en doe de boter, bloemsuiker en vanillesuiker erin. Steek de K-klopper in de keukenrobot en kneed het deeg lang en stevig tot een homogene massa. Kneed eventueel nog wat manueel bij tot je een homogeen deeg bekomt.
-
Maak een rol van het deeg. Rol het in plasticfolie en leg 30 minuten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Haal het deeg uit de koelkast en snij in schijfjes van ½ cm. Stempel er eventueel een boodschap in.
-
Klop het eigeel los. Rol de schijfjes met de zijkant in het eigeel en vervolgens in de suiker.
-
Leg de schijfjes op bakpapier op een bakplaat.
-
Bak de koekjes gedurende 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven