Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Beslag: mix de beide soorten bloem en het bakpoeder met het zout, wat peper, suiker, water en melk samen met het ei.
-
Pel de look, duw door de lookpers en meng onder het beslag.
-
Was en versnipper de peterselie en spinazie. Voeg ook toe aan het beslag en mix glad.
-
Was de courgette. Schil de pastinaak en wortel. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de puntpaprika.
-
Snij de groenten in lange slierten of fijne julienne. Hou een deel apart voor de afwerking.
-
Bak de groenten kort aan in een antikleefpan met weinig boter.
-
Overgiet de groenten met het beslag en bak zoals een pannenkoek.
-
Werk de pannenkoek af met wat zure room en een slaatje van de overige groentjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven