Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe het boekweitmeel, de bloem en het snuifje zout in een mengkom.
-
Giet de melk in een maatbeker en breek de verse gist erin. Roer tot alle gistbrokjes zijn opgelost.
-
Giet een beetje melk in de kom met de bloem en meng met een klopper. Voeg de helft van de melk beetje bij beetje bij het bloemmengsel om geen klonters te krijgen.
-
Breek nu de eieren in het beslag. Meng tot de eieren door het beslag zijn opgenomen.
-
Meng de Griekse yoghurt eronder.
-
Giet de rest van de melk erbij en meng goed. Laat het beslag 30 minuten rusten.
-
Reinig ondertussen het witlof en snij in de lengte in fijne julienne. Stoof het witlof aan in een klontje boter en laat karamelliseren. Kruid met peper en zout.
-
Vet de pannenkoekenpan in met een klontje boter. Schep er een pollepel deeg in en laat het deeg over de hele pan uitlopen. Laat bakken tot de bovenkant droog is. Draai de pannenkoek om en bak ook deze kant. Herhaal dit tot al het deeg opgebruikt is.
-
Leg de Bretoense pannenkoeken op de borden. Verdeel het gekaramelliseerd witlof erover. Snij de plakjes zalm in stukjes en schik op het witlof. Schaaf de harde geitenkaas en verdeel over de gerookte zalm. Werk af met wat plukjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven