Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het boekweitmeel met het zout, het water, het ei en de vloeibare honing.
-
Klop het deeg met een garde. Dit deeg is heel gemakkelijk te mengen zonder klonters.
-
Voeg de karnemelk bij het deeg en meng.
-
Laat het deeg minstens 1 u rusten.
-
Verhit 1 el boter in een koekenpan (*) en schep 1 pollepel van het beslag in de pan.
-
Verdeel het deeg in de pan door met de pan te draaien. Laat een paar min bakken, tot het deeg droog en goudbruin gebakken is.
-
Beleg naar keuze, met bv. ham en een gebakken spiegeleitje.
-
Vouw de galette dicht en serveer.(*) Vet de pan goed in bij het bakken van elke pannenkoek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven