noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Hak de walnoten fijn.
-
Rol de vellen bladerdeeg open en druppel er strepen honing over in alle richtingen.
-
Verdeel de gehakte walnoten en stukjes blauwe kaas erover en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
-
Rol elk vel strak op tot een worst en snij de worsten in de lengte middendoor.
-
Druk de vulling, wanneer ze eruit popt, er terug in en druk het deeg een beetje samen.
-
Twist de 4 repen deeg en vorm tot een spiraal waarbij je de uiteinden goed tegen elkaar drukt op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
-
Bestrijk met melk.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak goudbruin en gaar in 30 à 40 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven