Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal uit de oven en laat iets afkoelen.
-
Snij de tomaatjes en de uitgelekte mozzarella in fijne plakjes.
-
Snij het brood bovenaan in plakjes maar net niet helemaal door; de onderkant moet dus aan elkaar blijven.
-
Smeer in elke opening een beetje groene pesto en druk er een plakje tomaat en mozzarella tussen.
-
Verpak het brood in aluminiumfolie maar laat de bovenkant open. Zo kan het teveel aan vocht ontsnappen en het brood krokant blijven.
-
Plaats 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C, tot de kaas gesmolten is.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven