sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid de broodmix zoals aangegeven op de verpakking. Laat het deeg een eerste keer 40 min rijzen onder een handdoek.
-
Rol 7 gelijke balletjes van het deeg.
-
Ontkorst de kaas en snij in blokjes van 1,5 x 1,5 cm.
-
Druk de balletjes plat en verdeel de blokjes kaas over de stukken deeg.
-
Rol elk stuk deeg weer op tot een bolletje.
-
Leg de bolletjes een paar cm van elkaar in een ingevet bakblik.
-
Bestrijk de bovenkant met wat water en bestrooi afwisselend met sesamzaad, lijnzaad, zonnebloempitten en pompoenpitten.
-
Laat afgedekt een tweede keer 40 min rijzen.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bak het brood 25 min goudbruin.
-
Ontvorm en serveer warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven