Allergenen

Selder , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look en snipper alles fijn.

  2. Borstel de champignons schoon en snij ze, afhankelijk van de grootte, doormidden of in kwartjes.

  3. Snij de kippenhaasjes in stukjes.

  4. Bak de champignons in boter, kruid met peper en zout en roerbak tot ze goudbruin kleuren. Voeg de ui, look en laurierblad toe en laat verder stoven.

  5. Roer de tomatenpuree erdoor, laat even bakken en blus met sojasaus en gevogeltebouillon.

  6. Voeg de kip, room, mosterd, worcestersaus en zout toe en roer door elkaar. Laat 10 min pruttelen tot de kip gaar is.

  7. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

  8. Snipper de peterselieblaadjes fijn.

  9. Serveer de stroganoff op de rijst en werk af met peterselie en fritessticks.