Braziliaanse stroganoff
Selder , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze, afhankelijk van de grootte, doormidden of in kwartjes.
-
Snij de kippenhaasjes in stukjes.
-
Bak de champignons in boter, kruid met peper en zout en roerbak tot ze goudbruin kleuren. Voeg de ui, look en laurierblad toe en laat verder stoven.
-
Roer de tomatenpuree erdoor, laat even bakken en blus met sojasaus en gevogeltebouillon.
-
Voeg de kip, room, mosterd, worcestersaus en zout toe en roer door elkaar. Laat 10 min pruttelen tot de kip gaar is.
-
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snipper de peterselieblaadjes fijn.
-
Serveer de stroganoff op de rijst en werk af met peterselie en fritessticks.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven