Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook de aardappelen gaar. Giet ze af.
-
Snij de kabeljauw in stukjes. Voeg de kabeljauw toe aan de gare aardappelen. Laat goed warm worden. Besprenkel met olijfolie. Plet het geheel met een pureestamper. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de picklessaus. Mix fijn.
-
Spuit de brandade in de kommetjes. Werk af met de picklessaus en een takje verse tijm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven