Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de prei en snij het wit in fijnestukjes. Spoel deze in ruim water. Snij het lichtgroene gedeelte van de prei in fijne reepjes. Spoel deze ook.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat de aardappelen mooi 'bloemen'. Plet de aardappelen met een pureestamper tot een smeuïge massa.
-
Stoom het wit van de prei gaar. Roer dit onder de puree en hou warm.
-
Stoom de kabeljauw intussen gaar. Meng de gestoomde vis onder de aardappelpreipuree. Roer er nog wat olijfolie onder om de puree nog smeuïger te maken. Kruid met peper en zout.
-
Schik een torentje van deze kabeljauwbrandade op het bord. Schik er een trostomaatje bij. Versier de brandade met fijngesnipperde bieslook en de fijne julienne van de rauwe prei. Giet er nog wat olijfolie en enkele druppels balsamicoazijn bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven