Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boterdeeg: kneed 250 g bloem, 1 ei en 1 eidooier los in de keukenrobot met K-klopper. Voeg daarna 100 g cassonadesuiker, snuifje zout, 100 g boter en zeste toe. Het deeg moet soepel zijn.
-
Rol het deeg uit met een deegrol tot een dikte van 0,5 cm. Bebloem je deeg af en toe of rol het uit tussen 2 vellen boterpapier.
-
Leg de taartring op een bakplaat met bakpapier.
-
Leg het deeg over de taartring, druk voorzichtig aan. Rol het overtollige deeg weg over de randen van de taartring. Bestrooi met een beetje amandelpoeder.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Amandelcrème: meng 90 g bloemsuiker, 1 ei, 90 g amandelpoeder, 10 g puddingpoeder, 75 g boter en 1 cl rum in de keukenrobot. Meng als laatste 1,5 dl room met een spatel onder de mengeling.
-
Schil en halveer de peren. Snij elke helft van de peer in waaiervorm. Schik op de bodem van de taart.
-
Verdeel de amandelcrème tussen de peren.
-
Bak de taart 25 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven