Boulot Gourmand met zalm, tzatziki en geroosterde groentjes
Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood in dikke sneden en bestrijk lichtjes met olijfolie.
-
Rooster enkele minuten in de hete oven.
-
Beleg de afgekoelde boterhammen met tzatziki, een plakje gerookte zalm, geroosterde courgetteschijfjes en paprika’s op olie.
-
Werk af met dille en een citroenschijfje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven