Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in stukken.
-
Leg het vlees in een pan en voeg koud water toe tot het vlees onderstaat. Breng aan de kook.
-
Schuim af voor het gaat koken.
-
Voeg de wortelen, ui, kruidentuiltje, tomatenstukjes, bouillonblokjes en selderblaadjes toe. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Dek de pan af en laat 1 uur en 15 minuten koken.
-
Haal het vlees uit de pan en hou apart. Giet de bouillon door een puntzeef.
-
Breng de gezeefde bouillon opnieuw aan de kook en kook de ravioli erin.
-
Verdeel de bouillon en ravioli over kommen en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven