Selder , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet de peperkorrels in een vijzel of met de bodem van een zware pan.
-
Snij 1 wortel, 2 selderstengels en 1 prei in grove stukken.
-
Verhit een scheut olijfolie in een ruime hoge soeppan en bak hierin het soepvlees goudbruin aan beide zijden. Voeg 2 ongeschilde uien en look toe, samen met de wortel, selder en prei. Overgiet met 2 l koud water. Voeg de geplette peper, laurier en tijm toe.
-
Breng aan de kook en draai het vuur op een laag pitje. Schuim regelmatig af en laat 3 à 4 u trekken tot het vlees in draadjes uit elkaar valt.
-
Haal het vlees eruit en zeef de bouillon door een fijne zeef. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking
Snij de rest van de wortelen, selder en prei in stukjes.
-
Breng de bouillon terug aan de kook en voeg de fijngesneden groenten toe, laat net gaar koken. Snij het vlees in stukjes, voeg toe aan de bouillon en laat doorwarmen.
-
Serveer met een bruine boterham bestreken met mosterd.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven