Bouillabaisse in papillot

Bouillabaisse in papillot

Kookgerei

Aluminiumfolie (1)

Allergenen

Schaaldieren , Vis , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook beetgaar.

  2. Spoel de venusschelpjes grondig.

  3. Snij de stelen van de venkel en hou het venkelgroen bij. Snij de knol in fijne reepjes.

  4. Pel de ui en look en snipper alles fijn.

  5. Emondeer de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.

  6. Week de saffraandraadjes in de witte wijn.

  7. Fruit de venkelreepjes, ui en look in olijfolie. Verkruimel het bouillonblokje erover. Roerbak en blus met de ‘saffraanwijn’. Laat garen en kruid met peper en zout.

  8. Snij de verschillende soorten vis in hapklare stukken.

  9. Bestrijk 4 grote vellen aluminiumfolie met olie.

  10. Verdeel de vis, zeevruchten en gekookte aardappelstukjes erover.

  11. Schep de groentesaus erbovenop en bestrooi met tomatenblokjes.

  12. Vouw de papillot stevig dicht en laat 15 min garen op een warme BBQ.

  13. Serveer de bouillabaisse in papillot en werk af met wat venkelgroen.