Schaaldieren , Vis , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook beetgaar.
-
Spoel de venusschelpjes grondig.
-
Snij de stelen van de venkel en hou het venkelgroen bij. Snij de knol in fijne reepjes.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Emondeer de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Week de saffraandraadjes in de witte wijn.
-
Fruit de venkelreepjes, ui en look in olijfolie. Verkruimel het bouillonblokje erover. Roerbak en blus met de ‘saffraanwijn’. Laat garen en kruid met peper en zout.
-
Snij de verschillende soorten vis in hapklare stukken.
-
Bestrijk 4 grote vellen aluminiumfolie met olie.
-
Verdeel de vis, zeevruchten en gekookte aardappelstukjes erover.
-
Schep de groentesaus erbovenop en bestrooi met tomatenblokjes.
-
Vouw de papillot stevig dicht en laat 15 min garen op een warme BBQ.
-
Serveer de bouillabaisse in papillot en werk af met wat venkelgroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven