Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mix de malse boter met het zout en de poedersuiker.
-
Voeg het ei toe en mix verder.
-
Giet de bloem er beetje bij beetje bij en blijf mengen.
-
Leg het deeg op een bakplaat met een vel bakpapier op. Leg een 2de vel bakpapier op het deeg. Rol het deeg over de volledige plaat uit tot een dikte van 3 mm.
-
Zet in de koelkast of diepvries en laat een uur rusten.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Verwijder het bovenste vel bakpapier en steek de koekjes uit met een uitsteekvorm. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
Zet ± 20 minuten in de oven op 160°C.
-
Haal ze uit de oven, laat afkoelen op een rooster.
-
Bewaar in een koekendoos op een droge plaats.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven