sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zoete aardappelen en snij in plakken.
-
Stoom de plakken gaar.
-
Pel de ui en snij in ringen. Stoof gaar in olijfolie.
-
Snij de slahartjes fijn.
-
Schil en rasp de wortelen.
-
Pel en pers de look. Hak de peterselie fijn. Meng de geperste look en peterselie met 5 el olijfolie.
-
Bestrijk de plakjes aardappel met de peterselieolie. Kruid met peper en zout.
-
Leg een plakje aardappel in elke lunchbox. Verdeel de sla, wortel, gestoofde ui en ¾ van de preischeuten erover.
-
Besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout. Dek af met de overige plakjes aardappel.
-
Werk af met wat preischeutjes en bestrooi met sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven