Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard gedurende 10 minuten in kokend water met een geutje azijn. Giet het water af en laat de eieren afkoelen in koud water.
-
Snij de tuinkers af en spoel. Laat uitlekken.
-
Bak het spek in een klontje boter en laat afkoelen op wat keukenpapier.
-
Pel de eieren en snij ze in stukjes. Meng wat mayonaise onder de eieren. Kruid met peper, zout, kerrie en gehakte peterselie naar smaak. Meng alles onder elkaar.
-
Neem de sneden brood en besmeer de helft van de sneetjes met margarine.
-
Verdeel de eiersalade erover. Werk af met 2 sneetjes gebakken spek en wat tuinkers.
-
Bedek elke boterham met een tweede sneetje brood en snij diagonaal middendoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven