Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en snij in schijfjes. Was de puntpaprika, selder en tomaten, en snij ze in stukken. Pel de look.
-
Snij de witte kool in stukjes.
-
Portioneer het soepvlees in stukken, zoals bij stoofvlees. Leg het vlees in een kookpot en schik de gesneden groenten erover.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de groene boontjes in 2 en leg ze samen met de erwtjes, het laurierblaadje en de look bovenaan in de kookpot.
-
Giet er water op tot alles net onder staat en voeg de bouillonblokjes toe.
-
Dek de stoofpot af met een stuk bakpapier en leg het deksel erop.
-
Gaar het stoofpotje 3 à 4 u in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven