Allergenen

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortel en snij in schijfjes. Was de puntpaprika, selder en tomaten, en snij ze in stukken. Pel de look.

  2. Snij de witte kool in stukjes.

  3. Portioneer het soepvlees in stukken, zoals bij stoofvlees. Leg het vlees in een kookpot en schik de gesneden groenten erover.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Snij de groene boontjes in 2 en leg ze samen met de erwtjes, het laurierblaadje en de look bovenaan in de kookpot.

  6. Giet er water op tot alles net onder staat en voeg de bouillonblokjes toe.

  7. Dek de stoofpot af met een stuk bakpapier en leg het deksel erop.

  8. Gaar het stoofpotje 3 à 4 u in de voorverwarmde oven.

  9. Haal uit de oven en serveer warm.