Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kuis de boontjes en kook ze beetgaar gedurende 10 minuten in gezouten kokend water. Giet ze af en laat uitlekken.
-
Snij de lente-uitjes in dunne plakjes. Smelt de boter in een pan en fruit de lente-uitjes hierin aan. Roer het citroensap en de zeste erdoor.
-
Voeg de uitgelekte bonen toe, kruid met peper en zout en laat alles nog een 10 minuten doorwarmen.
-
Rooster het sesamzaad ondertussen in een droge koekenpan tot de zaadjes bruin zien en gaan geuren. Roer af en toe.
-
Schep het bonenmengsel in een kom, bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met wat olijfolie. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven