Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het spek in blokjes van 1,5 cm.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Verhit 3 el boter in een pan en bak de uien 10 min al roerend glazig op een matig vuur.
-
Blus de uien met azijn. Voeg het water en de suiker toe. Breng aan de kook.
-
Voeg de Maïzena toe en bind de saus al roerend met een klopper. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal van het vuur en roer er met de klopper voorzichtig een eigeel door. Zet een deksel op de pan om warm te houden.
-
Verwijder de uiteinden van de boontjes en was ze.
-
Breng gezouten water aan de kook en kook de bonen 5 min al dente.
-
Verhit 2 el boter in een antikleefpan. Bak de koteletten 4 min krokant aan elke zijde. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Laat de koteletten even rusten onder aluminiumfolie.
-
Voeg wat extra boter toe aan de pan van de koteletten. Bak de spekjes en aardappelen krokant en goudbruin. Roer regelmatig. Kruid met zwarte peper.
-
Schik de kotelet op het bord, schik de boontjes met ajuinsaus en gebakken aardappelen met spekjes erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven