Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en paprika.
-
Mix de ui, look, chili en ½ paprika in een hakmolen fijn tot puree.
-
Voeg de bonen met het ei, paneermeel, komijnpoeder, ½ kl zout en ½ bosje koriander toe en mix fijn.
-
Vorm 4 burgers van het mengsel en leg op een bakplaat met bakpapier. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rijstsalade
Gaar de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat afkoelen.
-
Snipper de overige paprika in reepjes. Pel de avocado en snij in schijfjes.
-
Snipper de resterende koriander fijn en roer samen met de paprika, uitgelekte maïs en avocado door de afgekoelde rijst. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Verwarm de tomatenblokjes met de groentebouillon, bruine suiker, balsamicoazijn en chilivlokken.
-
Bak de burgers 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met de rijstsalade en salsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven