noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook wat water in een steelpannetje. Voeg de amandelen toe en laat even opkoken. Giet af en pel de amandelen.
-
Doe de amandelen met de pistachenoten in de blender en cutter fijn. Voeg de sesamzaadjes toe.
-
Verdeel de foie gras in 20 kleine, gelijke blokjes. Steek ze op een houten prikkertje. Wentel de blokjes door de notenmengeling. Vouw ze in een klein vierkantje vershoudfolie. Zet de blokjes in de koelkast.
-
Verwijder de vershoudfolie 10 minuten voor het opdienen en zet de bonbons in het vriesvak om koel te houden.
-
Zet op een schotel en serveer koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven