Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in schijven van 1 cm dik.
-
Steek er cirkels uit met een doorsnede van 3 à 4 cm.
-
Was, dep droog en frituur 3 min op 160°C, laat afkoelen.
-
Maak intussen de vulling. Pel en versnipper het sjalotje. Hak de verschillende verse kruiden fijn.
-
Meng het rundergehakt met de kruiden, mayonaise, worcestershiresaus en sjalotsnippers. Kruid met peper en zout.
-
Leg 1 kl vulling in het midden van elk plakje filet d’anvers en vouw ze mooi dicht.
-
Frituur de aardappelplakjes een tweede keer goudbruin en gaar, nu 3 min op 200°C.
-
Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Kruid de aardappelplakjes met peper en zout. Schik er een bonbon op en werk af met fijngesneden tomaatjes en augurken. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven