Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Rol het deeg uit maar laat het bakpapier eraan zitten. Bekleed een taartvorm ermee.
-
Prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg een vel bakpapier over het deeg en vul met bakparels.
-
Bak 10 minuten blind.
-
Verwarm de krieken met de helft van het sap en roer de Canderel erdoor.
-
Los het vanillepuddingpoeder op in wat kriekensap.
-
Bind de krieken met het puddingpoeder en laat afkoelen.
-
Verwijder bakpapier en bakparels.
-
Strooi de panko over de voorgebakken taartbodem en schep de krieken erover.
-
Bak in 40 minuten gaar.
-
Haal uit de oven en laat 10 minuten afkoelen in de vorm. Ontvorm op een rooster en laat verder afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven