Bombaypatatjes met haloumi, bloemkool en broccoli
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Specerijenolie
Doe de olie in een kommetje. Pel en pers de tenen look boven de olie en roer de rest van de ingrediënten voor de specerijenolie erdoor.
-
Snij de bloemkool en de broccoli in kleine roosjes.
-
Pel de uien, halveer ze en snij in partjes van 1 cm.
-
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van 2 cm.
-
Snij de haloumi in blokjes van 2 cm.
-
Doe de bloemkool, de broccoli en de aardappelen op een bakplaat en schep ½ van de olie erdoor. Zet in het midden van de oven.
-
Doe de uien samen met de haloumi op een andere bakplaat en schep ½ van de overige olie erdoor. Zet bovenaan in de oven.
-
Voeg de tomaten na 15 min bij de uien en schep de rest van de olie erdoor.
-
Zet nog 15 min terug.
-
Schep het tomatenmengsel en het gaargeroosterde aardappelmengsel losjes door elkaar. Proef en voeg naar smaak nog wat zout toe.
-
Bestrooi met fijngesneden koriander en serveer warm met partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven