Vis , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de avocado’s, verwijder de pit en snij 1 avocado in kleine brunoise. Snij de andere avocado in fijne plakjes en leg koud tot gebruik. Sprenkel er wat citroensap over tegen de verkleuring.
-
Meng de mayonaise en yoghurt onder de avocadoblokjes. Was de groene appel, snij in kleine brunoise en meng onder de avocado. Snij de verse zalm in zo klein mogelijke stukjes en meng onder de rest. Snij de tuinkers los, was kort en meng ook onder de rest. Kruid met peper en zout.
-
Neem een klein kommetje en smeer in met olie. Schik een sneetje gerookte zalm in het kommetje en vul het sneetje met de zalmtartaar. Plooi de gerookte zalm errond en druk goed aan. Herhaal dit voor de andere sneetjes. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Verdeel de plakjes avocado op het bord. Schik het zalmbolletje erbij en werk af met een toefje zure room en wat tuinkers. Serveer koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven