Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in ringen. Schil de wortelen en snij in plakjes. Snij de selder in fijne reepjes.
-
Meng het rundvlees met de ui, wortel, selder, tijm en laurier in rode wijn. Laat 1 nacht marineren in de koelkast.
-
Haal het vlees uit de marinade, maar bewaar de marinade.
-
Bak het vlees en de spekblokjes bruin in boter.
-
Meng de bloem onder het vlees en bak kort mee.
-
Voeg de marinade, bouillon, zilveruitjes en champignons bij het vlees. Kruid met peper en zout.
-
Laat op een zacht vuur 2 u sudderen, tot het vlees gaar is.
-
Bind de saus eventueel nog door 2 el zachte boter te mengen met 2 el bloem.
-
Werk af met peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven