Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
-
Snij de champignons in plakjes. Bak ze op een hoog vuur in hete boter en kruid met peper en zout.
-
Bak de spekreepjes samen met de uisnippers in boter. Haal 1/3 uit de pan en hou warm.
-
Giet de losgeklopte eieren bij het spek en voeg er 2/3 van de champignons en één eetlepel bieslook aan toe. Roer om en laat op een zacht vuur stollen tot een mooie omelet.
-
Schep de rest van de champignons, het spek en de ui op de omelet.
-
Bestrooi met gemalen kaas. Werk af met bieslook. Serveer met volkoren brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven