Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
-
Giet de aardappelen af en prak fijn.
-
Meng de melk en 1 el boter onder de aardappelen en stamp tot puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Stoof de fijngesneden boerenkool kort aan in 1 el boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Meng de boerenkool onder de puree.
-
Snij de rookworst in dikke schijven en bak in boter aan beide kanten bruin. Kruid met peper en zout.
-
Pel de ui en snij in ringen.
-
Bak de uienringen goudbruin in 1 el boter. Blus met de wijn en laat een paar min inkoken.
-
Voeg de mosterd en het water bij de uienringen. Breng aan de kook. Kruid met peper en zout. Dik de saus met de rouxkorrels.
-
Serveer de boerenkoolstoemp met de rookworst en saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven