Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en snij in kleine blokjes.
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Was de prei en snij in fijne ringen.
-
Laat 2 el boter smelten in een kookpot en stoof de ui, prei en wortel kort aan.
-
Hou 3 el boerenkool apart. Voeg de overige boerenkool bij de groenten en laat 2 min meebakken.
-
Overgiet de groenten met de bouillon en breng de soep aan de kook. Laat 15 min op een zacht vuurtje koken.
-
Mix de soep fijn met de staafmixer en kruid met peper en zout.
-
Bak de spekjes krokant in een hete pan.
-
Verdeel de resterende boerenkool over een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak krokant gedurende 10 à 15 min in de oven op 180°C.
-
Werk de soep af met de gebakken spekjes en geroosterde boerenkool.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven