Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het boekweitmeel, de patisseriebloem, de melk en het tafelbier in een kom.
-
Voeg een beetje zout toe en meng alles tot een glad beslag.
-
Klop de eieren los en voeg toe aan het beslag.
-
Gebruik een staafmixer om tot een beslag te komen zonder klonters.
-
Neem een pan en smeer in met een beetje boter. Giet het beslag met een pollepel in de hete pan.
-
Bak de boekweitpannenkoek gedurende 1 à 2 minuten en keer voorzichtig om. Laat nog een minuut verder bakken.
-
Serveer met een laagje pindakaas en gesneden banaan.
-
Werk af met ahornsiroop of agavesiroop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven