Boekweitpannenkoek met gerookte zalm en limoenboter
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de blokjes spinazie ontdooien en knijp het vocht eruit.
-
Meng de zachte boter met limoensap en zeste van limoen.
-
Beslag
Mix de melk met de spinazie, de eieren, de boter, een snuifje zout en de bloem. Laat 2 u rusten.
-
Bak zo dun mogelijke pannenkoeken op een hoog vuur in een hete pan met antiaanbaklaag. Bak zó dun dat er tijdens het bakken kleine gaatjes in komen.
-
Beleg met gerookte zalm en werk af met de limoenboter en plukjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven