Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pistolet doormidden. Bestrijk de onderkant van het broodje met tartaarsaus. Snij de slablaadjes in reepjes en druk in de tartaarsaus.
-
Meng de overige tartaarsaus met sriracha.
-
Frituur de inktvisringen knapperig goudbruin, dep droog met keukenpapier en schik op het broodje.
-
Werk af met wat pittige tartaarsaus, een plakje citroen en platte peterselie.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven