Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de quinoa grondig in een fijne zeef onder koud stromend water.
-
Verwarm een kookpot met de quinoa en roerbak 1 min. Voeg de tuinkruidenbouillon toe en breng aan de kook. Laat 10 min rustig garen onder deksel.
-
Haal de quinoa van het vuur en laat nog 3 min onder deksel rusten. Roer 2 el olijfolie erdoor en laat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg het spek op een ovenplaat met bakpapier en laat 10 à 15 min krokant bakken. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snipper de sla fijn.
-
Green goddess dressing:
pel de look. Mix de look met de bieslook, basilicum, bladpeterselie, dragonblaadjes, muntblaadjes, Griekse yoghurt, mayonaise, kappertjes, ansjovis en limoensap in een blender tot een mooie groene dressing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de quinoa over een slakom. Verdeel de sla, tomaatjes en spek erover. Besprenkel met de groene dressing en werk af met een draai van de pepermolen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven